Four Christmas: vierstemmig kerstkoor voor de ultieme kerstsfeer

Vier kerst met FourChristmas!

Sfeer, gezelligheid, het warme kerstgevoel, daar dragen wij graag aan bij. Met FourChristmas kun je alle kanten op. Wij kunnen je gasten welkom heten met een swingende act bij de deur, je kerstdiner opluisteren met sfeervolle kerstliederen, of een luchtig optreden verzorgen met een komische noot. Met Four Christmas maak je je kerstevenement compleet.

FourChristmas maakt van elke kerstgelegenheid een bijzonder feest

Wij beheersen een breed repertoire, van Christmas Carols tot de laatste kersthits en alles er tussenin. Omdat we vierstemmig zingen, met of zonder pianobegeleiding, kunnen we in veel verschillende omstandigheden optreden. Theater, diner, receptie, welkomstact, het is ons niet gauw te gek.
Vanaf onze conservatoriumtijd zingen wij al met veel plezier samen. Door onze brede carrières als artiesten – zanger, musicus, entertainer, acteur - vullen we elkaar goed aan, en gaan we altijd voor de hoogst haalbare professionele kwaliteit.

FourChristmas in Dickenskleding

In stijlvol zwart of sfeervol Dickens

FourChristmas past zich volledig aan de sfeer van uw kerstgelegenheid aan. In stijlvolle, zwarte avondkleding treden we op tijdens het kerstdiner, maar Four Christmas kan ook in traditionele Dickens-kleding voor u optreden, voor dat échte ouderwetse kerstgevoel! Meer weten? Neem contact met ons op!